Valódi Ásványokból – Minőségi Ékszerek – L É L E K R E hangolva

Ásvány Nyakláncok, Malák, Imafüzérek

Merlinit, Zafír, Burmai Jade, Borostyán, Szent Hetes, Türkiz és más gyöngyörű ásványokból

A malák egytől egyig Magyarországon kézzel készültek. 

“Lélekre Hangolva”

A Mala használata úgy tartják, hogy megnyugtathatja az testet, a lelket és az elmét. Segíthet elcsendesedni és az adott mantra, vagy spirituális gyakorlatra koncentrálni.

A mala szemek számolása a mantrázás közben segítheti a tudat tisztulását és ébredését. Ha a meditációs gyakorlat közben az elme elkalandozna, akkor a mala segíthet visszatérni a jelen pillanatba. Egy fizikai eszköz lehet a spirituális folyamatainkhoz. A gyöngyök érintése egy fizikai módja lehet annak, hogy emlékeztessük és újrakoncentrálhassuk a figyelmünket.

A Mala Varázs oldalamon megtekintheted az általam készített Malákat.

A használatáról bővebben itt olvashatsz:

Mala Használata

A Varázsműhelyben szeretettel és odaadással készülnek az ásvány ékszerek és a beton alapú orgonitok. Az egyik legfontosabb számunkra, hogy a munkánk során olyan ékszer születhessen, amiben az ásványok leendő társa örömét lelje, ahogyan mi is örömünket leltük a készítés során. 
Nagyon fontos, hogy munkánk során pozitív és jó lelki állapotban legyünk, amikor gondolatainkat és érzéseinket kizárólag az adott tevékenységre tudjuk hangolni. 

Egyedi termékek – Készítési idő

Mivel valamennyi termék egyedi, a te igényeid alapján készül (karkötők a saját méretedre, tértisztítók a választott színben és ásvánnyal), ezért minden terméknek van készülési ideje (a szállítási időn felül). Ezt kérlek vedd figyelembe a rendeléskor. Kellemes időtöltést kívánunk az ásványok világában! 

Az oldalamon lévő imafüzérek teljes mértékben KÉZZEL KÉSZÜLTEK, KÉZMŰVES TERMÉKEK, előállítási helyük MAGYARORSZÁG. 

Kétféle technikával készült imafüzérek közül tudsz válogatni:

  1. állítható csomós:  változtatható a szemek közötti távolság
  2. egyesével csomózott:  a szemeket kézzel, egyesével csomózom, így a szemek nem mozognak, fixre vannak állítva

Csak valódi ásványokat és féldrágaköveket használok a mala imafüzérek készítéséhez, megbízható helyről szerzem be őket és szeretettel gondoskodom róluk, amíg meg nem találják társukat. 

MINDEN Mala EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES

Mivel minden ásvány egyedi, ezért két ugyanolyan füzért nem tudok készíteni, csak nagyon hasonlót. Színben vagy formában az ásványok eltérhetnek.

Valódi ásványokból és féldrágakövekből

Az általam készített Malákhoz csak valódi ásványokat és féldrágaköveket használok. Az ásványokat tisztítom és feltöltöm (hold, nap, víz és hangszerek segítségével). Nem használok szintetikus ásványokat.

Tiszta Energiák

Harmonikus légkörben és jó lelki állapotban dolgozom, tudatomat letisztítva, amikor figyelmem és koncentrációm teljes mértékben a Mala készítésére tudom hangolni. Az imafüzér készítése számomra egy meditációs gyakorlat, akár több hétig is készül egy-egy mála, mire eléri a végleges, kiteljesedett állapotát.

Intuitív ráhangolódás

A Malák összeállítását saját megérzéseim alapján készítem, intuitíven állítom össze. Egy szín, egy dallam, akár egy fa is ihletet adhat egy-egy Mala elkészítéséhez.

Különleges kérések teljesítése

Egyedi elképzeléseket is megvalósítok, egyedi ásvány kombinációkkal, ezt mindenesetben előre leegyeztetjük. Az imafüzér ára egyedi megrendelés esetén egyedileg fog meghatározódni. 

Ásvány ismeret

Egy-egy ásvány hatásában a weboldalamon tudsz elmélyülni, de igény esetén szívesen nyújtok segítséget. 

Ide kattintva találod az ásványok hatásainak leírását: Ásványok Hatása 

FIGYELEM!
Az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát. (A Btk. 187. törvény módosítása nyomán erre fel kell hívnunk figyelmét.)